Håndværkerne
Billetter
Håndværkerne er klar

af Line Knutzon
Instruktion Allan Thomsen

”Det nye SORT

Der er godt med tømmermænd på MASken i februar-marts 2020, når MAS opfører Knutzons håndværkertilbud i form af sin sort-humoristiske komedie til os, der lever i en tid med masser af friværdi, men ingen værdier.

Mere vil have mere i vores moderne verden, hvor fællesskabet må vige for jeg, mig og mit, og hvor folk drives af selviske motiver, ikke mindst Alice, som i samme ordstrøm begræder sin egen skæbne som morder - og diskuterer blå versus beige klinker.

Kassekreditten er tom, men ægteparret Alice og Manfred satser alt på at luksusombygge deres drømmehus. Desværre forsvinder de lånte penge, som de har investeret i sort arbejde, i et sort hul.

Det er både grin og gru, når den bløde, (h)åndsvage violinist Manfred og hans ambitiøse, ”Bo Bedre”- formørkede kone Alice i manisk drøm om det perfekte liv manipuleres af et sjak afstumpede og groft intimiderende håndværkere, der malker dem for penge, mens frustrationen stiger til kogepunktet i et virvar af brædder, gipsplader, rockwool, presenninger, vandhaner, værktøj, violin, smartphones, transistorradioer, kedeldragter…

 

Spilles på teatret MASken, Gråbjervej 6, Ryslinge

Bestil din billet online på nedenstående links:

Premiere onsdag den 26. februar kl. 19.30
Forestilling lørdag den 29. februar kl. 15.00
Forestilling søndag den 1. marts kl. 15.00
Forestilling onsdag den 4. marts kl. 19.30
Forestilling lørdag den 7. marts kl. 15.00
Forestilling søndag den 8. marts kl. 15.00

Billetpris 90 kr.

Køb af hel forestilling 2500 kr.