Velkommen til sæson 2019-20
Billetter
Mange masker

Vi glæder os til at invitere publikum ind til 3 spændende teaterproduktioner fordelt på vore 2 scener: Den intime scene på MASken (Gråbjergvej 6, Ryslinge) og den Store Scene i Ryslinge Forsamlingshus (Gråbjergvej 16, Ryslinge).

Efter en meget omfangsrig sæson 2018-2019, hvor vi spillede fem forskellige forestillinger med over 110 medvirkende i alt, bliver aktiviteterne lidt mere beskedne i denne sæson!
65 - 70 aktive vil være klar såvel direkte på de skrå brædder som bagved og omkring scenerne. Mange teknikere og kostumefolk, musikere, instruktører, scenografer, teatermalere, tømrere, sufflører, lyd- og lysfolk vil sørge for at skuespillerne kan boltre sig på scenerne og få dramaet og historierne til at leve!

Den store familieforestilling i efteråret bliver en medrivende musical, baseret på Rudyard Kiplings ”Mowgli - Junglebogen”. Vinterforestillingen bliver i år på MASken, hvor Line Knutzons ”Håndværkerne” vil få latteren til at rulle. Senere i foråret foregår dramaet ”Den yderste Nat” i Skagen, hvor Marie og P.S.Krøyer er sammen med komponisten Hugo Alfvén.

Vidt forskellinge sceniske universer, hvor dramaet og følelserne lever side om side med latteren og det fantastiske, hvor farverne og musikken synger sammen med humorens lettere vanvid.
Vi glæder os til at byde vores mange publikummer af børn, unge, voksne og ældre velkommen til nogle forhåbentligt dejlige oplevelser i teatret.

De bedste hilsner fra MAS, Midtfyns Amatør Scene