Velkommen til teatersæson 2020-2021 i MAS
Billetter
Dekorativt element

Det er en kæmpe glæde, at vi nu igen kan invitere publikum i teatret. Corona-restriktionerne har imidlertid stor indflydelse på, hvordan vi kan gennemføre forestillinger på vores to scener: Vores egen lille intime scene, MASken, og Store Scene i Ryslinge Forsamlingshus. Det betyder at vi i denne sæson kun har premiere på tre planlagte forestillinger.

På MASken spiller vi allerede i september: Et spændende og underholdende drama: Den Yderste Nat af Vivian Nielsen. Et stykke vi var forhindret i at spille i foråret på grund af nedlukningen.

Senere spilles et muntert stykke for de mindre børn i november og december: Nisserne på Kornloftet af vores egen Gerda Pedersen.

I januar/februar sørger Line Knutzon for den helt store publikumslatter, når vi spiller hendes Hamlet og Romeo & Julie. Denne forestilling spilles som CAFÉ-TEATER i Ryslinge Forsamlingshus.

Vores programsatte familieforestilling – Musicalen OliverTwist, med et meget stort antal medvirkende i Ryslinge Forsamlingshus har vi valgt at aflyse på grund af Corona-restriktionerne.