Emil fra Lønneberg

For hele familien
Store scene
nov./dec. 2023

Læs mere

Cowboy Cowboy

Komik og alvor
MASken
nov./dec. 2023

Læs mere

Blot til lyst

Syng-med-cabaret
MASken
januar 2024

Læs mere

Akvariefuglen

Mennesket og det moderne samfund
MASken
april 2024

Læs mere

Begivenhedskalender

Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Categories
efter kategori
Search
Søg
Download som iCal-fil
Privatliv
Onsdag, 26. Marts 2014, 19:30
Kontakt Billettelefon 22 88 56 78


Af Noël Coward


På bryllupsrejse på et fashionabelt hotel i Sydfrankring, bor to nygifte par dør om dør. Elyot og Sybil i den ene suite, Amanda og Victor i den anden. Elyot og Amanda har tidligere været gift. Med hinanden. Nu mødes de tilfældigt efter nogle år og gnisterne fyger fra første øjeblik. Amanda og Elyots store passion for hinanden er på ingen måde kølnet, som det skal vise sig. Så da Amanda og Elyots kærlighed atter blusser op, træffer de et valg som selvsagt får konsekvenser for alle fire. Dog varer det ikke længe før parret igen befinder sig i samme turbulente kærlighedsforhold, som i første omgang fik dem til at forlade hinanden...


Privatliv udstiller vittigt vores frygt for at komme til at kede os i parforholdet og vores ønske om at møde den eneste store kærlighed, som skal gøre os lykkelige.


Noël Coward var replikkernes elegante mester og han formåede at få komedie og alvor til at gå hånd i hånd. Privatliv fra 1930 blev af samtiden betragtet som herligt umoralsk. I 2013 kan vi stadig mores, provokeres og måske overveje om man overhovedet når at opdage, at man har mødt den eneste ene, hvis man allere er på vej videre? Hvis man hele tiden tager pulsen på sit kærlighedsliv i stedet for at stoppe op og give sig hen til nuet?


Sted Teatret MASken, Gråbjergvej 6, Ryslinge